Punt divers

Unes 500 persones assisteixen a la inauguració del nou centre cívic de Bellver de Cerdanya

Unes 500 persones han assistit aquest dilluns a la inauguració del nou centre cívic Les Escoles Velles de Bellver de Cerdanya, que compta amb una superfície total de 2.021 metres quadrats repartits en quatre plantes preparades per acollir diversos actes i reunions. L'objectiu del nou equipament és promoure i donar suport a les iniciatives socials i a la creació i difusió cultural. L'obra ha estat finançada amb 486.000 euros del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i del Fons europeu de desenvolupament regional. La inauguració ha anat a càrrec del conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i de l'alcalde de Bellver, Xavier Porta, entre d'altres autoritats.

El Centre Cívic Les Escoles Velles de Bellver de Cerdanya consta d'una sala d'actes amb capacitat per a 250 persones, una sala d'exposicions, una sala polivalent i diversos despatxos per a entitats. Així mateix, el Centre Cívic acull la biblioteca municipal, el Telecentre, l'espai per a la llar de jubilats i l'Espai Jove.Jordi Ausàs ha tallat la cinta inaugural i acompanyat de la resta d'autoritats ha fet una visita a les instal·lacions, seguit dels assistents a l'acte que han omplert totes les sales de l'edifici. També han participat a l'acte l'alcalde de Bellver, Xavier Porta; el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Joan Pous; i el coordinador dels serveis Territorials del Departament a l'Alt Pirineu i Aran, Josep M. Ardanuy. A continuació, ha tingut  lloc una projecció audiovisual de la trajectòria de les obres dec construcció del Centre Cívic a la sala de projeccions que té capacitat per a 250 persones.El Departament de Governació ha finançat les obres amb 156.000 euros a través del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i 330.000 euros del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder).  L'equipament aposta per les noves tecnologies, ja que acollirà un dels 11 Telecentres de l'Alt Pirineu i l'Aran. Les instal·lacions entraran a ple funcionament tant bon punt es col·loquin els mobles, els ordinadors i els llibres de la biblioteca, que com ha explicat l'alcalde de Bellver, ja estan comprats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.