Punt divers

Constantí formarà part de la gestió de l'Aeroport de Reus

El consistori de Constantí (Tarragonès) ha rebut el compromís formal per part de la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat pel que fa a la seva incorporació en el marc del procés de creació de la societat estratègica de gestió de l'aeroport. Tant bon punt s'aprovi la nova llei d'aeroports que s'està tramitant al Parlament de Catalunya i s'aclareixi el procés de transferència de l'aeroport de Reus, Constantí s'incorporaria a aquest organisme de gestió amb la resta de socis del mateix.

Des de l'Ajuntament de Constantí ja es va manifestar formalment la voluntat de participar en aquest organisme afirmant que 'és de justícia' que Constantí participi en la gestió de l'Aeroport de Reus. 'Constantí ho vol i ha de formar-ne part',en paraules de l'alcalde Josep Maria Sabaté.L'equip de govern municipal ja fa temps que està fent gestions al respecte. Fa unes setmanes, representants de l'ajuntament de Constantí i tècnics del consistori es van reunir a Barcelona amb el director general de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat de Catalunya, Oriol Balaguer, per fer-li arribar la petició oficial de l'equip de govern de participar activament en tot allò referent al futur de l'Aeroport, tant pel que fa a la promoció com a la seva gestió. En aquests moments Constantí engloba un 43 % de les instal·lacions de l'Aeroport al seu terme municipal , i amb el nou pla director de l'aeroport de Reus, on ja han començat les expropiacions per ampliar-lo, Constantí arribarà o fins i tot superarà el 50 % de les instal·lacions dins del seu terme municipal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.