Punt divers

El nombre d'accidents a Solsona es redueix per segon any consecutiu

El nombre d'accidents a les vies urbanes de Solsona ha disminuït per segon any consecutiu. Durant el 2009 es van registrar un total de 59 accidents, 16 menys que l'any anterior, una xifra que representa una reducció del 21%. Aquesta és una de les dades destacades de la memòria anual de la Policia Local. El descens en els accidents s'atribueix a la progressiva implantació de noves mesures de regulació de la mobilitat, al desenvolupament del Pla local de seguretat viària, a la incidència policial i a l'augment del civisme entre els conductors. El 2009 també va disminuir un 12,55 % el volum de multes.

El volum de multes va disminuir l'any passat un 12,55 %, amb un total de 1.233 denúncies, una xifra molt similar a l'any anterior. En aquest cas, es consideren factors decisius l'augment de la senyalització, l'increment de la presència policial al carrer i un major civisme. Gairebé la meitat d'aquestes denúncies imposades per la Policia Local corresponen a estacionaments en llocs prohibits (582) i una part important (193), damunt de la vorera. Segons es desprèn de les dades de la memòria, l'any passat van disminuir en més d'un 20% les multes per aparcament davant de passos de vianants i en zones de càrrega i descàrrega.Tot i que el balanç general del resultat de les infraccions de trànsit fa ser optimistes encara hi ha punts on el consistori vol seguir incidint com els voltants de les rotondes de l'Avinguda del Pont on les multes hi han augmentat un 60% i a la zona del Centre Sanitari, a l'Avinguda de la Mare de Déu del Claustre. De fet, aquesta via urbana és la que concentra un major nombre de denúncies, concretament 122.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.