Punt divers

Els treballadors de Lear de Roquetes critiquen la política discriminatòria de l'empresa

El col·lectiu de tècnics i administratius de l'empresa Lear de Roquetes (Baix Ebre) han fet arribar aquest divendres a la tarda un comunicat en el qual critiquen la política discriminatòria de l'empresa després que aquesta presentés un Expedient de Regulació Ocupacional (ERO). Segons el col·lectiu, l'empresa busca 'trencar la unitat que ha donat força als treballadors' i provocar l'enfrontament entre ells amb propostes laborals diferents en funció dels seus càrrecs. Al mateix temps, en aquest comunicat els treballadors afirmen sentir-se 'indignats' ja que, segons afirmen, 'som un dels grans actius de l'empresa que han portat a planta de Roquetes a alts nivells de qualitat i de gestió'.

A més els treballadors de Lear de Roquetes han expressat el seu malestar perquè des de l'empresa se'ls demana 'tot una sèrie de sacrificis però sense una perspectiva de futur'. Segons han detallat, la direcció de Lear és 'totalment hermètica a parlar de futur'. Per aquests motius, els treballadors de Lear han demanat a la direcció de l'empresa que 'modifiqui la seva actitud, que parli clar dels seus plans de futur i que tingui clara la seva responsabilitat social'.Cal recordar que l'empresa Lear de Roquetes va presentar la setmana passada un ERO per la seva planta que afectarà a la totalitat de la plantilla, unes 518 persones, i amb una durada de 120 dies de maig a desembre de 2009.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.