Punt divers

S'inicia la tercera fase de remodelació del monestir de Sant Quirze de Colera

COMARQUES GIRONINES

El Govern de la Generalitat, a través de l'Institut Català del Sòl (Incasòl), ha adjudicat les obres de la tercera fase per la restauració de l'antic monestir de Sant Quirze de Colera, a Rabós d'Empordà (Alt Empordà). La reforma durarà nou mesos i preveu remodelar el claustre i el refectori de l'edifici amb un pressupost de 315.000 euros. Aquesta intervenció s'inscriu en el protocol de col·laboració entre els departaments de Cultura i Mitjans de Comunicació i de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat que té com a objectiu frenar el deteriorament progressiu dels nuclis antics i els entorns monumentals de diferents poblacions de Catalunya.

El monestir de Sant Quirze de Colera és un dels monuments medievals més notables de Catalunya. Les notícies més antigues del monestir de Colera són del segle X. L'edifici està declarat bé d'interès nacional dins la categoria de monument històric.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.