Punt divers

Bellver de Cerdanya inaugura les noves instal·lacions de l'Ajuntament i condiciona l'oficina de turisme

ALT PIRINEU I ARAN

Bellver de Cerdanya estrena aquests dies les noves instal·lacions de l'Ajuntament, després de vuit mesos d'obres i una inversió superior als 470.000 euros. Les obres han servit per suprimir barreres arquitectòniques en l'edifici, habilitar una àrea de despatxos i guanyar una planta superior en la qual s'hi ubicarà, en una part, l'arxiu municipal. L'alcalde de Bellver de Cerdanya, Xavier Porta, ha valorat satisfactòriament la inversió que permetrà una millora en l'atenció al ciutadà. Coincidint en el temps, l'Ajuntament també està condicionant aquests dies l'oficina de turisme.

Bellver de Cerdanya està d'estrena aquests dies. L'edifici de l'Ajuntament de Bellver, després de vuit mesos d'obres, torna a estar obert als veïns del municipi des d'aquesta setmana. De forma provisional, funcionaris i ciutadans, han compartit durant aquest període de temps un dels pisos de Ca Les Monges, on s'ha seguit amb la màxima normalitat possible els tràmits administratius del dia a dia.Des d'aquesta setmana, l'activitat municipal s'ha traslladat al rehabilitat Ajuntament. Per a diumenge hi ha prevista una jornada de portes obertes.Les obres de millora de l'edifici consistorial han costat 470.000 euros. Segons explica l'alcalde de Bellver de Cerdanya, Xavier Porta, l'ampliació de l'espai de l'immoble municipal i l'adequació de les instal·lacions era una 'prioritat' de l'acció de govern local. Les obres han consistit en una rehabilitació integral dels espais i s'ha habilitat una nova planta sota coberta, que es destina a l'arxiu municipal. S'ha fet la coberta totalment nova, s'han suprimit barreres arquitectòniques, s'ha instal·lat un ascensor i s'ha dotat l'edifici amb una nova zona de despatxos. També s'ha millorat el serveis en general.Coincidint amb el temps, aquests dies l'Ajuntament està acabant el condicionament de l'oficina de turisme local, ubicada a la plaça de Sant Roc. Una subvenció de la Generalitat ha permès destinar-hi uns 25.000 euros. Aquest dimecres s'ha dotat les instal·lacions amb nou mobiliari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.