Punt divers

Nova Oficina Comarcal de Medi Ambient i Habitatge a la Cerdanya

ALT PIRINEU I ARAN

El Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya inaugura a Bellver de Cerdanya unes noves instal·lacions que han d'acollir l'Oficina Comarcal del Departament, amb una inversió que ha superat els 630.000 euros. Les noves dependències seran la seu del cos d'agents rurals de la Generalitat a la Cerdanya. L'oficina s'ha construït en un terreny cedit per la capital de la Batllia.

La directora general del Medi Natural del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Núria Buenaventura, juntament amb el president del Consell Comarcal de la Cerdanya, Joan Pous i l'alcalde de Bellver de Cerdanya, Xavier Porta, inaugura aquest dimecres l'Oficina Comarcal del Departament de Medi Ambient i Habitatge a la Cerdanya on s'ubicarà el cos d'Agents Rurals (CAR), cos integrat per 16 membres.

L'oficina està situada al carrer del Sequer 7-9 de Bellver de Cerdanya. La nova oficina comarcal, amb una inversió de 630.000 euros, té 512 metres quadrats construïts que es reparteixen aproximadament en 160 metres quadrats amb sis places d'aparcament i 215 metres quadrats per a oficines i serveis.

Disposa de recepció, sala reunions, dos despatxos, sala de treball per als agents, vestidors, servei adaptat, magatzem, arxiu i aparcament. El sistema de calefacció del nou edifici és mitjançant una caldera de biomassa (crema estella procedent dels boscos de la comarca) i l'escalfor es distribueix per terra radiant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.