Successos

RIPOLL

Detenen dos homes per un robatori amb força en una carnisseria

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Ripoll van detenir el dia 12 de maig dos homes, de 25 i 29 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a establiment comercial.

Els fets van produir-se el mateix dia 12 en una carnisseria de la població de Ripoll. El propietari, a dos quart de tres de la matinada, va rebre l’avís que li havien entrat a robar en el seu establiment i va avisar a la policia.

Els mossos van comprovar que els autors havien trencat el vidre de la porta principal per accedir a l’interior i la caixa enregistradora estava oberta amb els calaixos trets. Gràcies a la col·laboració ciutadana i les imatges de les càmeres de seguretat van poder localitzar a dos dels tres presumptes autors a prop de l’establiment i els van detenir.

A més, van localitzar en la seva possessió gairebé la totalitat dels diners en efectiu sostrets, que es van poder retornar al propietari. La investigació no es dona per tancada i no es descarten més detencions. Els detinguts, amb antecedents, van passar a disposició el dia 13 de maig davant del jutjat en funcions de guàrdia de Ripoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.