Successos

Detenen una dona que obligava una altra a prostituir-se en un domicili de Salt

Els Mossos i la Policia Nacional van detenir el 14 de març una dona que obligava una altra a prostituir-se en un domicili de Salt. L’arrestada està acusada d’un delicte de tràfic d’éssers humans amb finalitat d’explotació sexual, un delicte relatiu a la prostitució coactiva i un altre contra els drets dels ciutadans estrangers. En el mateix operatiu una altra dona va quedar investigada.

La investigació, tutelada pel jutjat d’instrucció número 1 de Girona, va començar a mitjans de l’any passat quan agents dels dos cossos van tenir coneixement que una dona que residia a Colòmbia havia estat enganyada per una compatriota, que li oferia una feina remunerada per treballar a Espanya aprofitant-se de la situació de vulnerabilitat de la víctima. Des del país d’origen la xarxa estava en contacte amb una dona, també de nacionalitat colombiana i resident a Salt, que li va confirmar que podria aconseguir una bona feina.

En arribar, la van recollir a l’aeroport i la van traslladar a un domicili, on li van comunicar que tenia un deute pendent de 8.000 euros que havia de saldar exercint la prostitució. La víctima havia d’estar disponible les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana i no podia rebutjar els serveis. A més, havia de lliurar tots els diners recaptats a la dona que l’estava explotant.

La investigació va durar mesos, durant els quals també es van intervenir els telèfons de les principals investigades. Finalment, el 14 de març els dos cossos van dur a terme un dispositiu policial i es va escorcollar el pis-prostíbul. L’equip conjunt d’investigació va alliberar la víctima. A més, es van intervenir mòbils, una petita quantitat de droga i diversa documentació.La detinguda va passar a disposició del jutjat d’instrucció 1 de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia