Successos

BLANES

Detinguts dos homes per robatori amb força a l’interior d’un habitatge

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes, tots dos de 27 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’un habitatge de Blanes. Els fets es remunten el dia 17 d’abril, quan els Mossos de la comissaria de Blanes van tenir coneixement que s’havia produït un robatori en una casa de la urbanització Residencial Blanes, entre les tres i dos quart de cinc de la tarda, mentre els habitants estaven fora.

Els autors havien accedit a l’habitatge saltant la tanca perimetral i forçant a continuació la porta de la cuina. Un cop a l’interior, van regirar la casa i van sostreure joies, diners en efectiu i perfums. Fetes les indagacions els agents van fer difusió de la descripció dels autors i el vehicle de lloguer amb què podrien actuar els lladres.

L’endemà, pels volts de les 5 de la matinada, la Policia Local de Blanes va aturar aquest vehicle i va avisar els Mossos, que van detenir els dos ocupants com a presumptes autors del robatori comès el dia abans. En el moment de la detenció se’ls van intervenir gairebé 1.000 euros en efectiu i moneda estrangera diversa.

La investigació va permetre determinar que els arrestats estaven allotjats en un hotel a Lloret de Mar. Els detinguts, sense antecedents, van passar l’endemà, a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia