Successos

Successos

Ferida una alumna d’ESO després de tirar-se per la finestra d’una escola a Balaguer

La noia va patir fractures a cames i malucs i el centre oferirà ajuda psicològica als alumnes

Una alumna de 1r d’ESO de l’escola Vedruna de Balaguer es va tirar per la finestra d’un segon pis del centre ahir dimarts a la tarda. La noia, de 12 anys, va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, però no es tem per la seva vida, segons l’ACN. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació sobre uns fets que es van produir al voltant de les cinc de la tarda quan els estudiants recollien els estris per marxar a casa. La noia, per causes que encara es desconeixen, va pujar a una taula, es va tirar per la finestra. Va caure a un pati interior del centre. Els alumnes i professors que van presenciar l’incident van avisar els serveis d’emergències. La noia va patir fractures a les cames i el maluc. La direcció de l’escola es va reunir immediatament per activar el protocol. Ha assegurat que s’oferirà ajuda psicologia als alumnes que ho necessitin. També s’ha informat a totes les famílies del centre. L’incidint, que va coincidir amb la celebració de la diada de Sant Jordi, va commocionar alumnes, professorat i pares que es trobaven a la sortida del centre.

Suport psicològic i inspecció

Educació ha lamentat els fets ocorreguts. Segons fonts del departament, des de dimarts mateix a la tarda ja es va activar l’equip de suport psicològic de l’equip de Benestar per estar bé. Els professionals de l’equip també estaran durant tot aquest dimecres a l’institut per oferir atenció psicològica i tot el suport necessari al professorat i alumnat del centre. Inspecció educativa està fent seguiment del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia