Successos

Tornen a trobar una plantació de marihuana en una casa de la Goba

Els Mossos d’Esquadra han tornat a trobar marihuana en una casa de la urbanització de la Globa de Vidreres.

Aquesta vegada han estat els Mossos de la Comissaria de Santa Coloma de Farners. Ahir van detenir un home de 51 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets van tenir lloc el mes de febrer, quan els mossos d’esquadra d’aquesta comissaria van tenir coneixement que en un immoble situat a la urbanització de la Goba de Vidreres hi podria haver un cultiu interior i intensiu de marihuana. Ahir es en aquest domicili es va fer una entrada, amb el resultat de 196 plantes de marihuana intervingudes d’entre un metre vint i trenta d’alçada.

L’habitatge, que comptava amb tres estances, en tenia dues perfectament habilitades pel cultiu de la droga. D’aquestes habitacions s’hi van poder recollir nombrosos objectes com 42 focus amb transformadors, 28 ventiladors, 8 aparells i motors d’aire condicionat, tubs de ventilació, fertilitzants, 3 extractors i 5 filtres de carboni. També es va trobar una llibreta diari de regadiu de la plantació.

L’escomesa de la llum presentava connexió fraudulenta, ja que clandestinament es derivava de forma subterrània sense registrar ni facturar amb un elevat i atípic consum. Segons la companyia elèctrica el frau ascendeix a més de 24.000 euros.

Dins s’hi va localitzar un home que va acabar detingut per aquests il·lícits penals i també dos gossos de raça perillosa que no tenien xip d’identificació que van haver de ser traslladats a la protectora. El detingut, que té antecedents, va passar el dia 22 de març a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

Precisament, el dimarts 12 de març, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Vidreres van desmantellar un cultiu de 647 plantes de marihuana en una casa de la mateixa urbanització, després de mesos d’investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia