Successos

Successos

Identifiquen un motorista temerari que s’enregistrava i ho penjava a les xarxes

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona, segons han informat avui, van identificar la segona setmana de març el conductor d’una moto que conduïa de forma temerària per Barcelona i la seva àrea metropolitana i després pujava els vídeos a les xarxes socials. El motorista és un jove de 23 anys de Barcelona, sense carnet fins aquest gener. Està investigat per 11 delictes contra la seguretat viària: 5 per excés de velocitat penalment punible i 6 per conducció temerària.

Les investigacions van començar després de rebre queixes de ciutadans que van fer arribar a la policia i als mitjans de comunicació un compte en una xarxa social on el jove penjava els vídeos de les conduccions a gran velocitat pels carrers de Barcelona i l’àrea metropolitana. A més a més de corroborar els fets, el treball policial també va permetre constatar que el jove es va veure implicat en un accident de trànsit el passat mes d’agost de 2023 i que fins al gener de 2024 no disposava de permís que l’autoritzés a conduir el seu vehicle. Malgrat no disposar de carnet fins a principis d’aquest any, els investigadors han identificat la moto en vídeos penjats des del juliol de l’any passat. La motocicleta conduïda per l’individu ha quedat a disposició judicial.

En l’actuació policial han participat agents del Grup d’Investigació i Documentació de la Divisió d’Investigació Viària del cos dels Mossos d’Esquadra i de la de la Unitat de Investigació i Prevenció de la Sinistralitat de la Divisió de Trànsit de la Guàrdia Urbana de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia