Successos

Successos

Un home mata als seus pares i després se suïcida

El cos d’una dona s’ha localitat a Barcelona, a Sant Martí, i els de dos homes a Molins de Rei

Els mossos investiguen el cas

 Un home ha matat suposadament la seva mare i el seu pare, tots dos d'edat avançada, a dos domicilis de Barcelona i de Molins de Rei (Baix Llobregat), i s'ha suïcidat. El cadàver de la mare, amb signes de violència, s'ha trobat cap a les 10.00 hores d'aquest matí en un pis del barri barceloní de Sant Martí, el que ha motivat que els Mossos d'Esquadra obrissin una investigació per aclarir les circumstàncies del crim, centrada en l'entorn familiar de la víctima. Una hora més tard, s'ha trobat en un domicili de Molins de Rei (Baix Llobregat) el cadàver del pare, també amb signes de violència, i el del fill de les dues víctimes, que suposadament s'hauria tret la vida després de matar els seus dos progenitors. Segons sembla, els progenitors del parricida tenien una "situació mèdica complexa".

 La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra ha assumit la investigació del doble crim, que dirigeix el jutjat d'instrucció número 30 de Barcelona, avui en funcions de guàrdia.  La jutgessa instructora ha decretat el secret de sumari en relació amb el cas. No obstant això, la investigació a l'entorn de la mort sosté el parricidi com a hipòtesi principal, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). La comitiva judicial del Jutjat d'Instrucció 30 de Barcelona ha acabat, sobre les quatre de la tarda, el procediment d'aixecament dels tres cadàvers. El TSJC afegeix que la causa segueix oberta judicialment fins que arribi l'atestat policial i que no consten antecedents ni denúncies de cap tipus en el sí de la família.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia