Successos

Successos

Reclamen un increment de pena en el cas del crim de les bessones de Sabadell

A la vista d’apel·lació, l’advocat de la família de la víctima sol·licita 25 anys per la parella sentimental de l’home mort

L’advocat de la víctima del crim de les bessones de Sabadell ha demanat que s’incrementi la pena de presó a la parella sentimental de l’home a 25 anys de presó en la vista d’apel·lació celebrada aquest dimarts a l’Audiència de Barcelona. La família de la víctima va presentar recurs a la sentència. A Es condemnava a la parella de Pedro Fernández, Dolores Vázquez, a 20 anys de presó. També es condemnava la seva germana bessona, Pilar Vázquez, a 16, mentre que per a la parella d’aquesta, Isaac Gil, era de 17, en tant que autor material confés dels fets, que van tenir lloc la matinada del 10 de juliol de 2021. Com recullen les agències, la defensa de la dona insisteix, en canvi, que hi ha evidències de maltractaments previs, tot i no aportar-ho com a prova.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia