Successos

FORNELLS DE LA SELVA

Desmantellen un cultiu de marihuana amb 890 plantes en una nau industrial

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar dilluns una plantació de 890 plantes de marihuana a Fornells de la Selva i van detenir cinc homes d’entre 24 i 68 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un altre delicte de defraudació de fluid elèctric. Els agents de la Unitat d’Investigació de Girona van iniciar una investigació a mitjans del mes de gener en tenir coneixement que en una nau industrial de Fornells de la Selva hi podria haver una plantació de marihuana.

Finalment, ahir van entrar i registrar a la nau, on van localitzar 890 plantes de marihuana, 28 ventiladors, 69 làmpades, 4 splits industrials, 4 motors extractors d’aire, 6 filtres de carboni, 5 motors d’aire condicionat i 73 transformadors. En aquest cas també existia una connexió fraudulenta a la xarxa elèctric, que hauria defraudat 20.363 euros.

Per aquest motiu es va detenir al mateix lloc el llogater i responsable de la nau. Posteriorment, es van realitzar quatre detencions més de persones relacionades amb el cultiu. Els detinguts passaran properament a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.

531 plantes a Llers

La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra a Figueres van intervenir 532 plantes de marihuana en una casa de Llers i van de tenir dos homes de 33 i 30 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un altre delicte de defraudació de fluid elèctric. Els agents van iniciar una investigació perquè s’havia detectat un consum fraudulent en aquest habitatge i van sospitar que podria haver-hi un cultiu de marihuana. El 15 de febrer van entrar-hi. A més de les 531 plantes, també hi van intervenir 28 focus, 19 transformadors, 5 ventiladors, 2 filtres de carbó, 3 caixes extractores, 3 aparells d’aire condicionat, 9 extractors i 14 panells led. També van constatar l’existència d’una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Els investigadors van localitzar i detenir els responsables de la plantació el mateix dia a Pedret i Marzà. Els detinguts, que no tenien antecedents, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia