Successos

VIDRERES

Se salten un control de trànsit i abandonen vuit quilos de marihuana

Els Mossos d’Esquadra han recuperat més de vuit quilos de marihuana repartida en cinc paquets que dos joves van llançar en un bosc de Vidreres, després de saltar-se un control de trànsit. Els fets han passat a la una de la matinada d’aquest dimarts. Els agents van intentar aturar el vehicle quan s’aproximava al control, però aleshores el conductor va accelerar i va fugir dels policies que van intentar seguir-los.

Els sospitosos van marxar en direcció a Sils i van entrar a les urbanitzacions de Caldes de Malavella, La Goba i Can Carbonell. Finalment, els dos joves van abandonar el vehicle al carrer del Bosc i van marxar corrent de la zona. Després de fer la recerca pertinent, els agents dels Mossos van trobar cinc bosses de marihuana envasada al buit, que sumaven entre totes vuit quilos. Posteriorment, els policies van trobar les claus del cotxe i un cop obert van trobar-hi una altra bossa de droga. La Policia Local de Caldes de Malavella també va participar en l’operatiu. Ara els Mossos busquen els responsables.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia