Successos

successos

En llibertat amb càrrecs el pare dels 4 menors sostrets divendres d’un centre de menors de Raimat

Els Mossos continuen buscant la mare, que sospiten que hauria fugit amb les quatre criatures a Romania

El pare dels quatre menors sostrets d’un centre de menors a Raimat, al Segrià, detingut divendres passat, va quedar en llibertat amb càrrecs aquest cap de setmana després de declarar davant del jutge. Ara els Mossos busquen la mare, que sospiten hauria fugit a Romania, d’on és originària la família, amb els seus 4 fills d’entre 4 i 11 anys, segons ha avançat el diari ’Segre’ i també informa ACN. L’home de 33 anys, va ser detingut a Mollerussa, al Pla d’Urgell, divendres, i va quedar en llibertat al no quedar demostrada la seva suposada implicació amb els fets. La policia busca els menors per poder-los retornar al seu tutor legal, que és la Generalitat, a través de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA).

El centre de menors va denunciar el segrest dels nens divendres a la tarda i el mateix dia ja es va detenir el pare a la capital del Pla d’Urgell. Fonts properes al cas han explicat a l’ACN que els menors no van ser sostrets pel seus pares sinó que van ser persones conegudes pels infants qui se’ls van emportar. L’endemà dels fets, la mare tenia una visita programada amb els infants i no s’hi va presentar. Sembla ser que les criatures havien d’anar amb una família d’acollida d’aquí a uns dies i la família biològica no ho veia bé. Des de la DGAIA treballen coordinadament amb els Mossos per trobar els infants que no poden estar amb els seus progenitors per diversos motius i per això tenen la tutela retirada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia