Successos

societat

Denuncien que Badalona deixarà al carrer tres famílies vulnerables

El consistori les havia reallotjat arran del risc d’esfondrament del seu immoble

La plataforma Sant Roc Som Badalona ha denunciat públicament que l’Ajuntament deixarà al carrer les tres famílies que havia reallotjat en un hostal després de ser desnonades a mitjans de desembre d’un bloc al carrer Calderón de la Barca amb risc d’esfondrament. L’entitat veïnal avisa que una de les afectades té un 90% de discapacitat visual, un altre cas afecta una dona divorciada amb dues filles menors, i la tercera família és una mare en tractament oncològic amb dues filles de 13 i 6 anys.

La plataforma, segons informació recollida per l’ACN, també critica que el propietari del bloc desallotjat no permet als afectats recuperar les seves pertinences. Al marge, cinc veïns més d’aquell mateix immoble que no van ser reallotjats pel consistori continuen buscant una alternativa.

Les tres famílies reallotjades viuen des del 18 de desembre a un hostal de Santa Coloma de Gramenet que, segons els ha comunicat l’Ajuntament, hauran d’abandonar aquest dimarts. Sant Roc Som Badalona lamenta que, un cop complert el termini del 9 de gener pactat d’un inici, les famílies amb fills que van abandonar els pisos per risc d’esfondrament no tinguin cap alternativa malgrat tenir una situació de vulnerabilitat econòmica. “Els han dit que han de marxar sense alternativa i els avisen que tinguin en compte que els menors no poden viure al carrer”, denuncien. L’Ajuntament de Badalona no preveu pronunciar-se fins demà sobre aquesta qüestió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia