Successos

SUCCESSOS

Detinguts a Constantí per furtar material de dues plantacions de marihuana desmantellades

Sis homes detinguts pels Mossos d’Esquadra i la policia local de Constantí és el balanç de l’actuació feta pels dos cossos dimecdres passat. Els homes, d’entre 20 i 33 anys d’edat, estan acusats de ser els autors del furt de ferralla, cablejat i material de dues plantacions de marihuana que havien estat desmantellades un parell de dies abans. Els cossos policials van tenir coneixement que algú havia accedit a les naus del carrer Grècia, on els Mossos havien localitzat i intervingut la plantació dilluns passat. En arribar al lloc, les patrulles van observar un vehicle estacionat carregat de ferralla, cablejat i altres elements de les naus. També havia més material preparat. Quan Mossos i policia local van accedir a l’interior van poder efectuar les tres primeres detencions.

Les tasques de comprovació posteriors a la nau del costat va permetre arrestar tres homes més que van intentar fugir pel sostre a través d’un forat de difícil accés ubicat a l’altell superior. Tots tres van desobeir les ordres dels agents. Tot i això, els van acabar fent sortir i van ser detinguts. Segons els Mossos, els cultius de marihuana desmantellats aquesta mateixa setmana comptaven amb unes sofisticades instal·lacions i equipades amb tots els elements indispensables com focus, ventiladors, aires condicionats, tubs o filtres. Els detinguts, que acumulen fins a una vintena d’antecedents policials, han passat aquest divendres al matí a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia