Successos

SUCCESSOS

Tres detinguts al Prat i 46 quilos de marihuana intervinguts

La Policía Nacional ha detingut tres homes estrangers a l’aeroport, acusats de gestionar la tramesa de la droga cap a Europa

La camuflaven en paquets voluminosos d’empreses de missatgeria

La Policía Nacional (CNP) ha detingut tres homes d’entre 23 i 24 anys i nacionalitat turcoalemanya que es dedicaven a enviar substàncies estupefaents mitjançant empreses de transport i paqueteria. Camuflaven la droga dins de paquets voluminosos amb l’esperança d’evadir els controls i fer arribar les substàncies a països com Alemanya, Polònia i Lituània. D’aquesta manera aconseguien quadruplicar el preu de venda dels productes. Després d’una extensa investigació, agents del cos van interceptar els tres homes quan intentaven fugir a través de l’aeroport del Prat. En l’operació, el cos policial l ha comissat i retirat del mercat il·lícit 46 quilograms de marihuana.

La investigació es va iniciar el mes de novembre a Alacant, quan es va detectar un grup de ciutadans turcoalemanys que intentaven enviar paquets que contenien marihuana al seu interior a través d’empreses de transport i paqueteria.

El Grup d’Estupefaents de la Brigada Provincial de Policia Judicial del CNP a Alacant es va fer càrrec del cas. Ràpidament es van iniciar les primeres diligències intervenint la substància i demanant les dades d’un dels autors. També es van recuperar imatges dels tres sospitosos i d’un vehicle d’alta gamma que havien llogat per cometre els fets.

La Policía Nacional descobrir que els homes estaven utilitzats aquest modus operandi des d’octubre, fent enviaments també des d’altres de les oficines de transport d’una localitat de Madrid. Amb aquesta nova informació, els agents van poder arribar a intervenir més paquets que contenien més marihuana al seu interior.

Amb tota la informació que s’havia adquirit, es va establir un dispositiu de recerca i detenció i es va localitzar i detenir els sospitosos a l’aeroport del Prat quan intentaven agafar un avió per anar a Alemanya.

Els aproximadament 46 quilograms de marihuana, repartits en sis paquets que es van intervenir de les empreses de transport podrien haver arribat a tenir un preu de venda de més de 90.000 euros si haguessin arribat a comercialitzar-se il·lícitament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia