Successos

POLICIAL

Fuig un traficant quan anaven a detenir-lo a Maçanet de la Selva

Els agents de la Policia Nacional van interceptar i detenir un segon sospitós

La factura de la cocorrent elèctrica punxada és de 64,.000 euros i van trobar un cultiu de 793 plantes

La Policia Nacional ha detingut un suposat integrant d’un grup criminal que tenia un cultiu amb 793 plantes de marihuana a Maçanet de la Selva. Segons informen en un comunicat, un segon sospitós va aconseguir fugir després d’envestir amb el cotxe i ferir dos agents que intentaven interceptar-lo. Al seu còmplice el van arrestar quan volia pujar al vehicle, també per escapolir-se. Li atribueixen delictes contra la salut pública, defraudació de fluïd elèctric i atemptat contra agent de l’autoritat, perquè es va resistir a la detenció. Després de passar a disposició judicial, està en llibertat provisional a l’espera de judici. La marihuana intervinguda estava a punt per collir-la i la factura de la llum punxada és de més de 64.000 euros.

Segons informa la Policia Nacional en un comunicat, gràcies a la col·laboració ciutadana van saber que, en un habitatge de Maçanet de la Selva, hi havia un tràfic constant de persones i vehicles fent activitats sospitoses. A més, també van detectat problemes per sobrecàrregues elèctriques que podia indicar que hi havia la llum punxada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia