Successos

Un lladre, a rocs contra la Policia Local a Llançà

Entra a robar en una segona residència i intenta evitar que el detinguin llençant objectes contra els agents

La Policia Local de Llançà ha detingut un lladre que, després d’entrar a robar a una segona residència de la població, ha intentat evitar que l’arrestessin llançant rocs contra els agents. Segon informa l’ACN, els fets han tingut lloc la nit de dijous a divendres quan agents que patrullaven per la zona del Port han vist tres joves a peu, d’entre 20 i 27 anys, carregant unes bosses i una bombona de butà. Quan s’han adonat de la presència policial, els sospitosos han llançat objectes i han sortit corrent en diverses direccions. Un d’ells, s’ha amagat saltant a un jardí d’una urbanització. Quan els agents l’han encerclat, ha evitat que s’hi poguessin acostar a cops de roc. Tot i que el sospitós ha aconseguit fugir, els policies li han pogut veure la cara i reconèixer-lo. Per això, finalment, l’han pogut localitzar i detenir a casa seva. A banda, aquest dimecres a la nit, la Policia Local ha detingut dos delinqüents més. Una veïna que passava amb cotxe per l’avinguda Europa ha vist una baralla amb tres persones implicades. La patrulla que ha arribat al lloc ha hagut de separar dos dels homes, que s’estaven esbatussant. Un d’ells ha respost amb agressivitat, llançant un cop de puny a la cara a un policia, que ha pogut esquivar l’impacte i ha acabat rebent l’agressió a l’esquena.

La policia ha identificat els tres homes i n’ha arrestat dos, un d’ells per un requeriment judicial amb una ordre de detenció i ingrés a presó i l’altre per atemptat a agent de l’autoritat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia