Successos

SUCCESSOS

Mor un home estimbat des de dotze metres arran del mar a Platja d’Aro

Un home de 80 anys ha mort després de caure des d’una alçada de dotze metres d’alçada en una zona a tocar del mar a Castell-Platja d’Aro. Fonts dels Bombers han informat que els fets van succeir al voltant de 2/4 de 8 del vespre d’ahir a l’urbanització Els Pins, moment quan la dona de la víctima va alertar el 112. Es va activar el dispositiu de rescat i van desplaçar-se fins el punt dues dotacions dels Bombers, tres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i l’equip de suport psicològic.

També van anar-hi efectius de la Policia Local, amb una barca, i patrulles dels Mossos. Després d’accedir a l’indret on es trobava l’home, va poder-se confirmar la seva mort. La policia ha obert una investigació i les diligències judicials corresponents. Inicialment, els Bombers van valorar evacuar la víctima a la platja de Sant Pol amb una barca de la Policia Local, però es va haver de descartar aquesta via a causa del fort onatge. Finalment, els Bombers el van extreure verticalment amb llitera fins al camí de ronda i va quedar en custòdia de la policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia