Successos

estat espanyol

Un alumne apunyala tres professors i un company en un institut de Jerez

El jove té 14 anys i ha estat detingut

Un estudiant de 14 anys ha estat detingut aquest dijous a Jerez de la Frontera (Cadis) després d’haver ferit amb una arma blanca tres professors i un company en un institut de la ciutat gaditana, han informat fonts policials a l’agència Efe. Una mestra ha resultat ferida en un ull per arma blanca, mentre que la resta de les víctimes de l’atac presenten ferides de diversa consideració. Els fets han passat a l’Institut Elena García Armada de Jerez de la Frontera.

Segons han informat fonts policials, els fets s’han produït poc abans de 2/4 de nou del matí, quan un estudiant de la classe C de tercer d’ESO, va marxar “enfadat” al fons de la seva aula, on tenia la motxilla, i va treure un ganivet, segons ha explicat a Efe un company. Concretament, la policia ha informat que el menor tenir dos ganivets.

Segons el testimoni, “després ha començat a fastiguejar a tothom, inclosa la professora, que l’ha donat en un ull”.

El menor va ser ràpidament localitzat i traslladat a la comissaria de Jerez de la Frontera, on ha quedat sota custòdia fins a la finalització de l’atestat i la seva posada a disposició de la fiscalia de menors, ha explicat a Efe la policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia