Successos

Divuit anys per jutjar una baralla en una discoteca de Puigcerdà

La fiscalia demanava inicialment 4 anys i mig de presó a quatre acusats de fer saltar dues dents a un home d’un cop

Una baralla davant d’una discoteca de Puigcerdà ha trigat més de 18 anys en arribar a judici. Segons l’ACN, la disputa va tenir lloc la matinada del 6 de desembre del 2004 i al banc dels acusats s’hi han assegut cinc sospitosos, quatre d’un grup i un cinquè de l’altre bàndol implicat en la baralla. La fiscalia demanava inicialment 4 anys i mig de presó per als quatre acusats d’un delicte de lesions perquè sosté que, durant l’enfrontament, van fer saltar dues dents a un home d’un cop. Com que el cas ha tardat tant a jutjar-se, sense que el retard es pugui atribuir als processats i sense que fos una instrucció “complexa”, ha acabat demanat una condemna d’1 any i mig per a cadascun aplicant-los l’atenuant molt qualificada de dilacions indegudes.

Les defenses dels processats demanen l'absolució i remarquen que no s'ha acreditat que cap d'aquests quatre acusats participés en l'agressió que va causar les lesions a la víctima principal. El judici ha quedat vist per a sentència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia