Successos

Reobren l’AP-7 i la N-340 i comença l’avaluació dels danys

Protecció Civil manté l’alerta al Montsià però no s’espera més pluja

Acumulacions de fins a 218 litres/m² a Alcanar

Protecció Civil manté temporalment l’alerta del pla Inuncat pels aiguats al Montsià mentre la zona intenta pal·liar els efectes de l’aiguat caigut les darreres hores, amb una acumulació de fins a 218 litres per m² a Alcanar, on la població continua confinada davant les possibles inundacions pel desbordament de barrancs com el del Llop.

El telèfon d’emergències 112 ha atès un total de 330 trucades per la tromba d’aigua (almenys 191 des del Montsià , 82 de les quals a Alcanar, i 38 des del Baix Ebre). La població de la zona ha estat alertada per Protecció Civil amb el nou sistema d’alertes al mòbil amb missatges de text i no consta cap incident amb afectacions personals.

La majoria d’incidències tenen a veure amb baixos inundats, caiguda de branques i elements de façanes i obstacles a les vies. Ara ja fa unes hores que no hi plou i comença a sortir el sol a la zona, de manera que l’alerta es podria aixecar pròximament.

La gota freda ha descarregat en poques hores gairebé 220 litres a Alcanar, 190,5 litres a Mas de Barberans. L’acumulació d’aigua ha obligat a tallar la circulació a l’AP-7 i la N-340, que hores d’ara ja estan reobertes. Renfe també ha informat d’un tall a la circulació al corredor del Mediterrani per acumulació d’aigua a les vies entre L’Aldea-Amposta i Ulldecona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia