Successos

La gota freda deixa talls a l’AP-7 i l’N-340 i confina Alcanar

Han caigut més de 220 litres al Montsià

L’aiguat impedeix la circulació a la zona de l’Angol i produeix incidències a la urbanització Serramar

La gota freda ha descarregat quantitats de precipitació molt importants en les darreres hores a les Terres de l’Ebre, amb més de 220 litres al Montsià, i ha obligat a tallar l’AP-7 i l’N-340 per inundacions , informa l’ACN. A primera hora, l’AP-7 estava interrompuda en un tram de 14 quilòmetres entre Freginals i Ulldecona, i l’N-340 en un tram de 13 quilòmetres entre Amposta i Alcanar, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). Al migdia, l’AP-7 s’ha reobert però encara amb quatre carreteres tallades per les inundacions al Montsià: la C-12 entre Tortosa i Roquetes, la T-331 a Tortosa, la TV-3443 a Amposta i un tram de tres quilòmetres a l’N-340 a Alcanar, amb desviaments senyalitzats. En paral·lel, la línia R16 de Rodalies es troba interrompuda entre les estacions d’Ulldecona i l’Aldea per la pluja acumulada.

A les 9 hores del matí, destaquen registres com els 204 litres d’Alcanar (61,4 dels quals només 30 minuts), els 132 de l’Hospitalet de l’Infant, els 131 litres de Tivissa, els 130 de Mas de Barberans (50,6 en tan sols mitja hora) o els 106 litres de l’Ametlla de Mar, segons dades de les estacions del Meteocat i Meteoclimatic.

Així mateix, a Alcanar al matí s’ha tallat la circulació de vehicles a la zona de l’Angol i s’han produït incidències per acumulació d’aigua a la urbanització Serramar. Protecció Civil ha demanat a la població el confinament de tot el municipi d’Alcanar a causa de l’acumulació de les pluges i possibles inundacions. Recomanen als habitants de la població de pujar a les plantes superiors dels habitatges.

Els Bombers han rebut 136 avisos per incidències causades pels aiguats, la gran majoria a l’Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia