Successos

SUCCESSOS

Els Bombers confien donar per controlat l’incendi de Portbou dilluns si el vent no el fa créixer

Mantindran una trentena de dotacions terrestres treballant tota la nit perquè el perímetre no avanci

Els Bombers confien que podran donar per controlat l’incendi de Portbou i Colera aquest dilluns si la tramuntana no el fa créixer durant la nit. El sotsinspector del cos, Miquel València ho ha explicat a la premsa des del centre de comandament de Colera. València ha assenyalat que mantindran “tota la nit” la trentena de dotacions terrestres que hi ha a la zona els quals estan combatent el foc sense mitjans aeris a causa de la tramuntana. “A l’espera de l’evolució d’aquesta nit, demà ens plantejarem el canvi de fase de l’incendi”, que es troba estabilitzat, ha destacat.

Tot i que el límit de l’incendi està estabilitzat, ha insistit, no ha descartat que “pugui créixer amb aquest vent”, per la qual cosa els esforços dels Bombers se centren ara mateix a fer “tasques de revisió constant del perímetre”. De fet, aquest diumenge hi ha hagut petites revifades atiades per la tramuntana. Els Agents Rurals calculen que el foc ha afectat unes 573 hectàrees, 387 de les quals a Colera i 185 a Portbou. 550 són de superfície forestal, 16 d’agrícola i 6 d’urbana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia