Successos

SUCCESSOS

Un autocar s’incendia a l’AP-7 a la Jonquera i provoca cues de 4,5 km en direcció a França

El vehicle ha quedat inservible i els passatgers han sortit pel seu propi peu i sense ferides

Un autocar s’ha incendiat aquest diumenge al matí a l’AP-7 a la Jonquera just abans de la frontera amb França. La quarantena de passatgers han pogut sortir sans i estalvis pel seu propi peu, però el foc ha obligat a tallar la via en direcció nord, cosa que ha provocat cues d’almenys 4,5 quilòmetres des d’Agullana. L’incident ha tingut lloc cap a les 9.35 hores i fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat set dotacions dels Bombers de la Generalitat, que no han pogut salvar el vehicle. No hi ha risc de foc forestal. Els passatgers seran traslladats al centre cívic municipal de la Jonquera. El tall de l’autopista també ha provocat fins a 2,5 quilòmetres de cua a la carretera N-II a la Jonquera en direcció a França.

A dos quarts de dotze del migdia, els Bombers han reobert un carril de circulació i s’han retirat completament de la zona després d’extingir el foc, que ha deixat només dempeus l’estructura metàl·lica del vehicle. Set dotacions dels Bombers han actuat per apagar l’autobús.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia