Successos

El Suprem manté els 12 anys de presó per l’agressor sexual a una neboda

Considera que és un cas d’agressió continuada i que no té incidència la reforma de la Llei de delictes sexuals

El Tribunal Suprem (TS) ha confirmat la pena de 12 anys de presó contra un home condemnat per agredir sexualment durant cinc anys una neboda menor de 16 anys. El tribunal creu que es tracta d’un cas d’agressió continuada i no hi incideix la reforma de la Llei de garantia integral de la llibertat sexual. Els abusos van tenir lloc quan la nena tenia 11 anys i van durar fins als 16, entre 2013 i 2018, tant a casa seva, a Barcelona, com a casa de la nena, a Lleida, i en un altre domicili familiar a Peníscola, al País Valencià. Després d’agredir-la sexualment, el condemnat, de 51 anys, li deia a la nena que si explicava alguna cosa la tancarien en un psiquiàtric i que li faria el mateix a la seva germana petita.

L’Audiència de Lleida va imposar a l’home una condemna de 9 anys de presó i una indemnització de 20.000 euros a la víctima. Posteriorment, el TSJC va estimar un recurs de la família de la víctima i va apujar a 12 anys de presó la condemna ja que no va veure cap atenuant de reparació del dany. L’acusat havia ingressat 12.000 euros al jutjat abans de la vista a favor de la víctima per danys morals. Aleshores, el TSJC va apujar també la indemnització i la va fixar en 80.000 euros. Fiscalia va demanar per a l’acusat 12 anys de presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia