Successos

Xina

Almenys 38 morts i dos ferits en l’incendi d’una fàbrica xinesa

El foc s’ha declarat en una planta tecnològica a la ciutat d’Anyang, al centre del país

La policia ha posat sota custòdia almenys una persona en relació amb el sinistre

Almenys 38 persones han mort i dues han resultat ferides lleus en un incendi que ha afectat una indústria tecnològica a la ciutat d’Anyang, al centre de la Xina, segons ha informa l’agència estatal de notícies Xinhua.

El foc s’ha declarat cap a un quart de cinc de la tarda de dilluns (un quart de deu del matí a Catalunya) a les instal·lacions de l’empresa Kaixinda Trading, al districte de Wenfeng, o Zona d’alta tecnologia.

Les imatges de l’incident que circulen per les xarxes socials xineses mostren una gran flamarada i una columna de fum negre al lloc del sinistre.

A les 23.00 hora local (quatre de la tarda hora catalana), els bombers i l’equip de rescat han conclòs les operacions de salvament. Els ferits han estat traslladats a l’hospital per rebre tractament mèdic.

Es desconeix l’origen del foc, que ara s’investiga. Una o diverses persones relacionades amb l’incident es troben sota custòdia policial, han assenyalat mitjans locals, sense que es coneguin més detalls al respecte.

El succés ha tingut de seguida un gran rebombori a les diferents xarxes socials del gegant asiàtic, on s’hi han acumulat les condolences per les víctimes i els recordatoris bàsics de seguretat contra incendis. L’etiqueta ha rebut més 5 milions de visualitzacions poques hores després.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia