Successos

Un jove mor apunyalat al Paral·lel de Barcelona

El succés ha passat davant una discoteca propera a les Drassanes

Un altra persones resulta ferida a la mateixa avinguda i més o menys a la mateixa hora

Un jove ha mort apunyalat aquest diumenge a la matinada a la sortida d’una discoteca al Paral·lel de Barcelona. Un altre jove ha resultat ferit per arma blanca gairebé a la mateixa hora a prop del lloc del primer incident, a la mateixa avinguda, però es desconeix si els dos successos tenen alguna relació.

La policia catalana ha informat en un comunicat que cap a les sis del matí han rebut l’avís que hi havia un home ferit al Paral·lel. Diverses patrulles policials i dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat al lloc, on han trobat un jove mort.

Fonts municipals han detallat a l’agència ACN que els fets han passat davant la discoteca Brisas del Caribe, situada a tocar dels Jardins de les Tres Xemeneies i les Drassanes. Per motius que encara es desconeixen, la víctima, major d’edat, ha estat atacada amb una arma blanca, segons fonts properes citades per l’agència EFE.

La Divisió Investigació Criminal (DIC) dels Mossos de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies del crim i localitzar l’autor del crim.

Un altre jove ha resultat ferit greu, també per ferides d’arma blanca, cap a la mateixa hora i en una zona propera al primer incident, a l’avinguda Paral·lel. El ferit ha estat evacuat pels equips d’emergència a un hospital de Barcelona. La policia investiga si els dos successos estan relacionats.

L’abril passat quatre persones van resultar ferides per arma blanca en una baralla davant la discoteca Brisas del Caribe. Dies després, una macrooperació policial va localitzar armes blanques i drogues en aquest establiment.

Segons fonts municipals, el districte de Sants-Montjuïc fa mesos que persegueix diversos incompliments per part d’aquesta discoteca en l’àmbit del règim d’activitats, que han derivat en diversos procediments sancionadors.

El Districte, però, no té competències per tancar el local d’oci per motius de seguretat. És per això que l’Ajuntament col·labora amb els Mossos per donar tots els passos necessaris en aquest sentit.

No obstant això, la discoteca està afectada per un Pla Especial de millora urbana, aprovat pel Plenari municipal al gener d’aquest 2022, que preveu el seu enderrocament imminent per construir-hi una residència d’estudiants. El local ha presentat al·legacions, però aquestes han estat rebutjades recentment per la comissió de govern municipal, segons fonts municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia