Successos

Desmantellen dues plantacions de marihuana a naus industrials d’Olesa de Montserrat i Riudoms

Els Mossos intervenen unes 3.000 plantes i 22 Kg de cabdells

Sis persones són detingudes per delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat dues plantacions de marihuana a l’interior de dues naus industrials a Olesa de Montserrat i Riudoms, en les quals han intervingut gairebé 3.000 plantes i 22 Kg de cabdells. Sis homes han estat detinguts com a presumptes autors de delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar al setembre quan investigadors de la comissaria de Martorell van tenir coneixement que en una nau industrial d’Olesa de Montserrat hi podia haver una plantació. Mesos enrere, els mateixos agents ja havien desmantellat una plantació en aquesta mateixa nau.

Els investigadors van comprovar que la nau tenia les finestres cobertes amb plàstics i s’escoltava el soroll continu d’extractors.

A més, van descobrir que el principal sospitós tenia llogada un altra nau a Riudoms. El consum d’electricitat dels dos locals era molt elevat i es feia a través d’escomeses il·legals.

El 18 d’octubre els Mossos van entrar a la nau d’Olesa, on van localitzar diversos espais pens de plantes de marihuana i una estança per assecar els cabdells. En aquesta primera operació van detenir cinc homes.

L’endemà, 19 d’octubre, la policia va escorcollar aquesta nau industrial i la de Riudoms, així com el domicili del principal investigat. En total, els agents van intervenir 3.000 plantes de marihuana i 22 Kg de cabdells, amb un valor aproximat de 100.000 euros al mercat. Al domicili van localitzar i detenir el presumpte responsable dels cultius i van comissar 1.000 euros en efectiu.

Els sis arrestats van passar a disposició del jutjat d’Instrucció 4 en funcions de guàrdia i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs i mesures cautelars, com la retirada dels passaports i l’obligació de comparèixer cada 15 dies al jutjat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia