Successos

Detenen un fals advocat que va estafar 45.000 euros

Segons la víctima de l’estafa, l’acusat es feia passar per especialista en reclamacions d’impagaments

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 28 de setembre passat un home que, presumptament, es va fer passar per advocat expert en impagats per estafar 45.000 euros a un empresari de Tarragona, segons informa el cos de policia.

El presumpte autor d’un delicte d’estafa té 38 anys d’edat i, segons va denunciar la víctima, es feia passar per un especialista a reclamar impagaments, amb uns honoraris del 10% del deute recuperat i les taxes judicials.

Amb aquestes condicions, l’empresari li va encarregar diverses reclamacions d’impagament, però el detingut va anar incrementant la seva comissió fins al 30% i li va exigir una provisió de fons.

Fins i tot, presumptament, el fals advocat li va assegurar que cobraria diners d’un dels seus deutors perquè li havia tocat la loteria i el jutjat bloquejaria els seus comptes.

La víctima ja li havia pagat més de 45.000 euros des del 2019 sense cap resultat, però va començar a sospitar en reclamar-li, sense èxit, factures per poder-les desgravar.

Finalment, el denunciant va esbrinar que el seu advocat ni tan sols tenia títol i va localitzar diversos afectats més a les xarxes socials.

El detingut, després de declarar en seu policial, va quedar en llibertat amb l’obligació de presentar-se davant el jutge quan sigui requerit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia