Successos

Detenen quatre persones i desmantellen tres cultius amb més de 2.000 plantes de marihuana a Lloret

Les plantacions estava en un paratge boscós de difícil accés

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre homes, d’entre 19 i 29 anys, com a responsables de tres cultius amb més de 2.000 plantes de marihuana en una zona boscosa i de difícil accés a Lloret de Mar. Els fets es remunten a finals de juny quan, gràcies als agents de l’Àrea Central de Mitjans Aeris, els mossos van saber que hi havia tres plantacions de marihuana en un punt de difícil accés proper a la urbanització de Montlloret.

Després de les primeres investigacions, la policia ho va confirmar i l’1 de setembre s’hi va dur a terme un operatiu de matinada. A banda de les plantes, també hi van trobar gairebé 15 kg de cabdells secs preparats per a la seva venda i distribució.

En l’operatiu hi van participar agents del Grup Especial d’Intervenció per assegurar la zona, agents de la Unitat d’Investigació i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Blanes i Lloret de Mar, agents de la Policia Nacional de Lloret, efectius del Cos d’Agents Rurals i personal d’agrupacions de defensa forestal (ADF) que van ajudar en la destrucció de les plantes.

Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar presó provisional per a un d’ells i llibertat amb càrrecs per als altres tres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia