Successos

Detenen a Ripoll quatre homes i un menor per transportar 17 quilos de marihuana

Anaven amb dos vehicles i la col·laboració ciutadana va ser clau per enxampar-los

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Ripoll quatre homes d’entre 27 i 35 anys i un menor com presumptes autors d’un delictes contra la salut pública. Va passar el 20 d’agost, pels volts de les nou del vespre. Gràcies a la col·laboració ciutadana la policia va tenir coneixement d’un possible transport de marihuana a la ciutat. Tot seguit, es va muntar un dispositiu juntament amb Policia Local, que va permetre la comprovació dels fets i la identificació dels autors. Els agents van concloure que hi havia implicades cinc persones. Dos homes ja van ser detinguts poc després i la Policia Local va enxampar dos implicats més a un altre punt de la ciutat. De matinada, van detenir un menor, dormint en un parc, que hauria format part del grup .

Els policies van localitzar els dos vehicles implicats en diferents punts de la zona. A un d’ells hi havia part de la marihuana distribuïda amb bosses de plàstic transparents dins de tres bosses de ràfia. Es dona la circumstància que un dels dos vehicles implicats s’havia fet escàpol mitja hora abans d’un control policial de drogo-alcoholèmia a la C-17, ja en el terme municipal de Ripoll. La resta de la marihuana intervinguda va ser recuperada la mateixa nit dins d’una bossa d’esport en un marge on els arrestats l’havien llençat. En total transportaven 17 quilos de cabdells de marihuana.

Els detinguts, sense antecedents, van passa el dia 22 d’agost a disposició del Jutjat d’instrucció de guàrdia de Ripoll, el qual va ordenar llibertat amb càrrecs. El menor d’edat va passar aquell mateix dia a disposició de la Fiscalia de Menors de Girona qui va deixar-lo en llibertat i seguidament va ser lliurat a un familiar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia