Successos

Mor el menor que estava ingressat en estat crític després d’ofegar-se en una platja de Salou

El seu pare i un altre home van morir ahir mentre que el noi de 15 anys va ser traslladat a l’hospital Joan XXIII

Els fets van passar a la platja dels Capellans quan s’estava fent el canvi de bandera groga a vermella

El menor ingressat en estat crític després d’ofegar-se a la platja Capellans de Salou ha mort, segons han confirmat a l’ACN l’Ajuntament de Salou i Protecció Civil. El noi, de 15 anys, va ser traslladat ahir a l’hospital Joan XXIII de Tarragona després de ser rescatat de l’aigua, a la zona de roques. Juntament amb el menor, els socorristes també van treure de l’aigua dos homes més, de 46 i 60 anys, que van morir ahir. El primer era el pare del jove i tots tres eren de nacionalitat romanesa. Els fets van passar a la platja dels Capellans quan s’estava fent el canvi de bandera groga a vermella i l’avís al telèfon d’emergències 112 per un possible ofegament va ser a dos quarts de quatre de la tarda.

Un cop fora de l’aigua, el servei de socorrisme va iniciar les maniobres de reanimació a tots tres, fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi va desplaçar 6 unitats terrestres, un vehicle de comandament i un helicòpter medicalitzat. Els dos homes adults van morir mentre que el menor va ser traslladat a l’hospital en estat crític, on ha mort. Els Mossos d’Esquadra estan fent les investigacions per esclarir els fets i es fan càrrec de les diligències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia