Successos

Roben el rellotge a Lewandowski mentre firmava autògrafs

Un home ha aprofitat que el futbolista havia abaixat la finestreta del cotxe per arrabassar-li la peça de luxe

El lladre ha estat detingut pels Mossos i la policia local de Sant Joan Despí, que han recuperat el rellotge

Els Mossos d’Esquadra, amb l’ajuda de la Policia Local de Sant Joan Despí, han detingut el presumpte autor del robatori d’un rellotge al futbolista polonès del FC Barcelona Robert Lewandowski abans de l’entrenament d’avui, mentre signava autògrafs. Segons fonts policials consultades per EFE, el succés s’ha produït aproximadament a les 16:30 hores als voltants de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a Sant Joan Despí. Abans d’entrar al recinte per entrenar-se, Lewandowski ha abaixat la finestreta del seu cotxe per signar uns autògrafs als aficionats presents a l’exterior de la Ciutat Esportiva i ha estat en aquest moment quan un home major d’edat ha irromput per arrabassar-li el rellotge de luxe que portava al canell.

Segons les mateixes fonts, el lladre ha fugit i s’ha amagat en una zona propera a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La policia local de Sant Joan Despí i els Mossos d’Esquadra han iniciat la cerca del sospitós, que finalment ha estat detingut acusat de robatori amb violència. La policia ha recuperat el rellotge del davanter del Barça.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia