Successos

Dos homes moren ofegats a Salou i el fill d’un d’ells està en estat crític

Els homes tenien 46 i 60 anys i el noi, que està ingressat a l’hospital Joan XXIII, 15

Es trobaven en una zona de roques en el moment en que es canviava la bandera groga a vermella

Dos homes, de 60 i 46 anys d’edat, han mort avui ofegats a la platja dels Capellans de Salou, i un menor d’edat, de 15 anys i fill d’un d’ells, es troba en estat crític. Segons ha informat Protecció Civil de la Generalitat, a les 15:35 hores s’ha rebut un avís al telèfon d’emergències 112 en el qual s’alertava que els socorristes havien observat que un grup de banyistes que eren a la zona de les roques de la platja tenien problemes. Els socorristes s’han adreçat al lloc i han tret tres persones de l’aigua: dues persones de 60 i 46 anys, i un menor de 15 anys, fill de l’home de 46.

El servei de socorrisme ha iniciat les maniobres de reanimació dels tres, fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El SEM ha desplaçat a la platja dels Capellans sis unitats terrestres, un vehicle de comandament i un helicòpter medicalitzat, que han continuat amb les maniobres de reanimació cardiopulmonar de tots tres. Els dos homes, però, han mort i el menor ha estat traslladat en estat crític a l’hospital Joan XXIII.

Els Mossos d’Esquadra estan realitzant les investigacions per esclarir els fets i es fan càrrec de les diligències. La Policia Local ha acudit al lloc per desallotjar la platja i permetre l’aterratge de l’helicòpter del SEM. Amb aquestes dues noves víctimes mortals, són 19 les persones que han mort ofegades a les platges catalanes aquest estiu.

La platja dels Capellans és una platja vigilada i en el moment del succés s’estava fent el canvi de bandera groga a vermella per vent de mestral. Aquesta tarda la bandera vermella oneja a 75 platges de Catalunya, en molts casos a causa de la maror i la mala qualitat de l’aigua com a conseqüència de les pluges.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia