Successos

Sant Adrià busca solucions per reallotjar els veïns de l’edifici incendiat

La fi dels reallotjaments per part de les asseguradores condueix els afectats a una destinació incerta

Els veïns lamenten que no han pogut entrar als seus pisos encara per recollir el més bàsic

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs està buscant solucions per reallotjar els veïns del número 7 del carrer Sant Joaquim després de l’incendi el passat 7 d’agost d’un local de l’immoble que estava ocupat. Segons han explicat a Efe fonts municipals, avui s’ha mantingut una reunió amb representants de veïns i amb l’administrador per intentar donar solució al problema dels reallotjaments que ofereixen les asseguradores, en hotels i albergs, que en molts casos han acabat i els condueixen a una destinació incerta.

Les citades fonts han assegurat que s’ha fet una proposta d’allotjament, encara que no n’han donat detalls fins que els representants dels veïns hagin comentat amb la resta d’afectats si els sembla adequada aquesta opció. Tot i que han destacat que en alguns casos les pòlisses ofereixen ajudes al lloguer amb quanties properes als 950 euros, el consistori ha reconegut la complexitat d’arrendar un pis per a un o dos mesos, encara que es desconeix quan podran tornar els veïns al seu domicili.

A més, els afectats per l’incendi han denunciat que encara no han pogut accedir als seus domicilis a recollir el més bàsic a l’espera del que digui l’informe dels bombers, que consideren que no hi ha danys estructurals però que cal apuntalar, per exemple, el primer pis pel deteriorament del forjat.

Els veïns afectats s’han queixat, a més, que des de fa cinc any advertien del perill que suposava el local ocupat, fins que finalment es va produir, en aquests baixos, l’incendi a principis d’agost que ha obligat al seu desallotjament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia