Successos

L’incendi d’un local a Sant Adrià de Besòs causa 13 ferits i fa evacuar 21 avis

Els ferits han inhalat fum i els avis han estat desallotjats d’una residència pròxima

Un total de 13 persones –sis dels quals han estat traslladats a centres mèdics– han quedat ferides per inhalació de fum aquest diumenge en un incendi que s’ha declarat poc abans de les nou del matí als baixos del número 7 del carrer Sant Joaquim, en un local que feia un temps que estava ocupat, i que estava ple d’objectes, plàstics i fustes. L’Ajuntament havia instat la propietat a iniciar el procés de desnonament, però no havia obtingut resposta.

Fins al lloc dels fets, s’han desplaçat 10 dotacions dels Bombers i vuit unitats del SEM. El foc, que s’ha donat pràcticament per extingit a les 10, ha començat a la part dels baixos i el fum ha pujat pel bloc. 58 veïns han hagut de ser evacuats i d’altres s’han confinat. 21 persones d’una residència de gent gran situada a tocar han estat traslladats a un casal proper. L’incendi podria haver afectat part de l’estructura de l’edifici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia