Successos

Roba un cotxe de gamma alta a Lloret, rastregen el vehicle per una app i l’intercepten al Maresme

Detenen el lladre com a autor d’un delicte de robatori amb força i furt d’ús de vehicle

La Policia Local de Lloret de Mar, en col·laboració amb les policies de Sant Pol de Mar i de Canet de Mar, ha recuperat un cotxe de gamma alta robat en un aparcament de la població. Segons informa l’ajuntament en un comunicat, cap a tres quarts de quatre d’aquest dilluns, una família que havia passat el dia al municipi es va adonar que els hi havien sostret les pertinences, entre les quals hi havia les claus del cotxe i un mòbil de gamma alta. Aleshores, anar fins a l’aparcament on tenien el vehicle i van veure que tampoc hi eren. Per això, van anar fins a la comissaria de la Policia Local per denunciar-ho.

La Policia Local, a través de la visualització de matrícules d’entrada i sortida de la població, van detectar el cotxe sortint de Lloret den direcció Blanes. La víctima va comunicar que tenia una app que permetia rastrejar la ubicació del vehicle però que no hi podia accedir perquè tampoc tenia el mòbil. La Policia Local de Lloret va iniciar les gestions per poder activar l’app i va descobrir que el vehicle havia marxat per la C-32 en direcció Mataró i que en aquell moment estava a l’N-II anant cap a Canet de Mar.

La coordinació entre els cossos policials va permetre interceptar el cotxe al límit de les poblacions de Canet de Mar i Sant Pol de Mar i detenir el presumpte lladre per robatori amb força i furt d’ús del vehicle.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, destaca que la ràpida actuació de la Policia Local, amb l’ajuda que donen eines com el sistema de lectura de vehicles i la coordinació policial, han estat “claus” per poder resoldre el cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia