Successos

El cos trobat a l’Ebre és el del jove de Benissanet desaparegut dilluns

Els mossos han identificat el cos trobat ahir al matí al riu Ebre com el del jove de Benissanet desaparegut dilluns a la tarda. Agents de la unitat de Policia Científica de la regió de les Terres de l’Ebre han comprovat aquest dijous al matí que correspon a Idriss BA, de 21 anys. Una embarcació de l’operatiu de recerca l’havia trobat ahir al matí surant a la riba dreta del riu aigües avall de Miravet, a 8,5 quilòmetres del punt on se’l va veure per últim cop. El jove havia anat dilluns amb un grup d’amics a banyar-se a un tram de riu amb escullera prop de Benissanet conegut pel fort corrent fluvial.

Els companys van avisar de la desaparició del jove, que pràcticament no sabia nadar, cap a les set de la tarda. Un operatiu format per bombers i mossos, incloent embarcacions, equips subaquàtics i un helicòpter, va pentinar la ribera i la llera de l’Ebre per trobar-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia