Successos

comunitat de madrid

Mor un segon treballador a Madrid per un cop de calor

La víctima va morir a l’hospital hores després de ser recuperat d’una parada cardiorespiratòria pels serveis mèdics

Un treballador d’una nau de la localitat de Móstoles (Madrid) va morir el divendres passat després de registrar 42,9 graus de temperatura corporal, segons han informat aquest dilluns fonts de la UGT.

Segons aquestes fonts, el treballador va patir un esvaïment i els seus companys –que estimen que la temperatura en la nau va arribar als 46 graus– van cridar al Servei d’Urgències Mèdiques de Madrid (SUMMA) en vista que “li parlaven i no responia molt bé” abans que defallís i comencés a convulsionar.

Fonts d’Emergències 112 han confirmat aquest dilluns que el SUMMA va recuperar a l’home d’una parada cardiorespiratòria després de patir convulsions, el va estabilitzar i el va traslladar a l’hospital Universitari de Móstoles “en estat crític”.

Segons Emergències, el més segur és que es tractés d’una hipertèrmia, perquè els símptomes eren compatibles amb un cop de calor.

L’home, de 56 anys, va morir en la matinada del dissabte, al voltant de les 2.30 hores, a l’Hospital Universitari de Móstoles, d’acord amb l’explicat per UGT.

Una font de l’empresa per a la qual treballava el treballador mort també ha confirmat que l’operari “va patir un esvaïment a última hora del divendres” i que, després de ser atès pels serveis mèdics, “va morir hores després” a l’hospital.

Es tracta de la segona víctima de les temperatures màximes extremes després que en la matinada del dissabte morís un operari municipal de la neteja ingressat el divendres després de sofrir un cop de calor mentre treballava en el districte de Pont de Vallecas.

En aquest primer cas, la víctima, de 60 anys, va ser traslladada en estat greu a l’hospital Gregorio Marañón després de patir un cop de calor en l’avinguda de Sant Diego, on va ser atès pels facultatius de Samur-Protecció Civil a mitjan tarda del divendres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia