Successos

Tanquen el dispositiu per trobar el misteriós banyista a Blanes

De moment no hi ha cap denúncia de desaparició que concordi amb les característiques de la recerca

Els diferents cossos d’emergències van suspendre ahir al migdia la recerca de l’home que hauria desaparegut a la platja de s’Abanell, a Blanes, en espera de si apareixen nous indicis. Els responsables del dispositiu, comandat pel cap de maniobra dels GRAE (Grup de Rescat d’Activitats Especials de Bombers), així ho van determinar. El dispositiu es va engegar dimecres a la tarda, de manera preventiva, després que dos testimonis que no es coneixien entre si, una noia holandesa i un home de nacionalitat espanyola, asseguressin que havien vist una persona cap a les sis de la tarda nedant en direcció a les boies. Van explicar que després l’haurien vist sortir i tornar a enfonsar-se al mar de manera repetida, fins que li van perdre la pista, i per això van donar l’alerta. La denúncia va fer mobilitzar els Bombers, els Mossos, la Guàrdia Civil, Salvament Marítim, Protecció Civil i la Policia Local de Blanes. Els diferents cossos van pentinar el litoral per terra, mar i aire –també amb GRAE subaquàtics dels Bombers– però no van trobar cap rastre. La recerca es va reprendre ahir al matí, però aquest cop sense el suport dels helicòpters. Les tasques van quedar limitades a l’àmbit subaquàtic, marítim i per terra, pròxim a les zones de roca i als espigons.

El més misteriós del cas és que a la platja on es va avisar que s’havia capbussat la possible víctima no es va localitzar cap tipus de pertinença personal abandonada. De moment ningú ha denunciat la desaparició. A més, els establiments van corroborar que no tenien cap client desaparegut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia