Successos

Els acusats per la baralla mortal a Lloret estaven “alterats”

Testimonis de la baralla mortal a la pista de la discoteca St. Trop de Lloret, la matinada del 12 d’agost del 2017, van coincidir ahir, en la segona jornada del judici per la mort d’un turista italià, que hi va haver una batussa entre dos grups i que els processats estaven “molt agressius” i es van arribar a encarar amb els controladors d’accés ja fora de la discoteca. Ahir van passar per la sala de vistes el discjòquei i personal de seguretat de la discoteca, que van explicar que van encendre els llums perquè s’estava originant una disputa a la pista. Quan hi van arribar, alguns van acompanyar els ara acusats a l’exterior, on els van retenir esperant que arribés la policia.

Amb “ganes de baralla” i “alterats”: així van descriure els controladors d’accés del local l’actitud dels ara acusats just després de fer-los sortir del local per una de les portes d’emergència. I el discjòquei va descriure una escena de violència amb cops “bastant professionals”. El principal acusat, que s’exposa a 24 anys de presó per la mort, és expert en arts marcials i la fiscalia i les acusacions sostenen que va donar una puntada de peu a la templa de la víctima, quan ja era a terra. Com que estaven molt alterats, el personal va acabar deixant marxar els acusats. Els Mossos els van localitzar minuts després a la platja, a pocs metres del local. La discoteca no va aturar l’activitat i va continuar oberta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia