Successos

Detinguts dos joves per robar en una botiga de Palafrugell

Van agredir l’amo quan els va enxampar

Un dels dos detinguts és menor

La Policia local de Palafrugell ha detingut dos joves per robar en una botiga de Palafrugell i agredir el propietari de l’establiment quan aquest els va enxampar. Els fets van passar el 22 de maig quan l’amo del negoci va veure com els dos nois de 20 i 17 anys se li emportaven productes de la seva botiga. La víctima els va empaitar i els sospitosos van respondre agredint l’home a qui li van produir diverses ferides. Un testimoni que estava al lloc on va passar tot plegat va gravar tot el que va passar amb el mòbil i gràcies a aquest vídeo els agents van identificar els dos joves i els van poder detenir.

Es dona la circumstància que un dia abans la Policia local de Palafrugell també va detenir un altre menor, en aquest cas de 14 anys, per robar una bicicleta i agredir i enfrontar-se als agents. Els policies van sospitar del noi i d’un altre acompanyant al veure’ls sortint d’una comunitat de veïns de Calella de Palafrugell amb una bicicleta d’alta gamma. Quan van procedir a identificar-los, els dos joves van arrencar a córrer, però els agents van acabar atrapant el menor de 14 anys que va respondre amb cops als policies.

El noi ha acabat detingut per un delicte de furt i de resistència als agents de l’autoritat i haurà de passar a disposició del fiscal de menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia