Punt divers

Troben el cadàver de l'home que ahir va caure en cotxe al canal d'Arbeca

Els Bombers de la Generalitat han trobat aquesta tarda el cadàver de l'home que va caure ahir amb el seu vehicle al canal d'Arbeca a Lleida, a la zona denominada Lo Collet.

Segons que ha informat la Direcció General d'Emergències, el cadàver del conductor ha estat localitzat a les 17.20h d'aquesta tarda en una zona del canal on es creuen les carreteres L-200 i C-233.

L'home, la identitat del qual no ha estat facilitada, circulava amb una furgoneta Citroën C-15 per la carretera C-233 quan, a l'altura del quilòmetre 68, va perdre el control del vehicle i va caure al canal.

Testimonis presencials asseguren que el conductor va aconseguir sortir de la furgoneta, però va ser finalment arrossegat per les aigües.

En les tasques de recerca del conductor han participat diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com un helicòpter i un equip de submarinistes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.