Successos

Robava rellotges amb el mètode de l’abraçada

La dona, detinguda a Palamós, acumula múltiples antecedents policials

Una dona ha estat detinguda per la Policía Nacional a Palamós per haver robat diversos rellotges d’alta gamma valorats en 115.200 euros. La dona, de nacionalitat romanesa, havia robat els rellotges a Marbella a diversos turistes estrangers a través del mètode de l’abraçada. Aquesta tècnica de robatori es basa a parlar amb la víctima per establir un contacte físic com ara una abraçada i aprofitant aquest contacte robar objectes de valor, com ara el rellotge. La detinguda va ser identificada per la policia local de Palamós quan havia aparcat malament el cotxe i arran d’aquesta infracció van veure que hi havia una requisitòria policial pels robatoris. La Policía Nacional considera la dona autora de tres furts i un robatori amb violència, tots comesos contra turistes estrangers de Marbella. La dona acumula múltiples antecedents policials per diversos delictes.

Després de la detenció, la dona va passar a disposició judicial a la Bisbal d’Empordà. El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia va deixar-la en llibertat provisional amb mesures cautelars.

LA XIFRA

115.200
euros
és el valor dels diversos rellotges d’alta gamma que la persona detinguda hauria robat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia